Online kérdőív emlődaganattal küzdő nők számára

A KUTATÁS LEZÁRULT

Kedves Hölgyem!

Egy kutatásban való részvételre szeretnénk Önt megkérni, amelynek célja, hogy kézzelfogható, bizonyítottan hatékony pszichológiai támogatást tudjunk nyújtani olyan személyek számára, akik Önhöz hasonló megbetegedéssel küzdenek.

Tisztában vagyunk azzal, hogy betegsége nem csak testi, hanem lelki terhet is jelenthet az Ön számára. Kutatásunkban szeretnénk megismerni és megérteni, hogy pontosan milyen nehézségekkel küzd, és azt is, hogy milyen módszerekkel, gondolatokkal, praktikákkal, társas támogatással tud Ön úrrá lenni ezeken a nehézségeken, vagyis mi az, ami valóban segít Önnek.

Minderre azért kérjük, hogy a nehézségek és a segítő megoldások feltérképezése alapján valóban hatékony pszichológiai támaszt tudjunk nyújtani olyan személyeknek, akik számára ez szükséges lehet.

Mit kell tennie, ha segíteni szeretne?

Amennyiben Önnél emlődaganatot diagnosztizáltak az elmúlt fél évben és kezeléseken vett részt vagy még most is kezelésekben részesül, szíveskedjék kitölteni az alábbi online kérdőívet. A kérdőív kitöltés kb 30 percet vesz igénybe.

Online kérdőív emlődaganattal küzdők számára

Mit tudunk nyújtani Önnek a segítségéért?

Az Ön által kitöltött kérdőív eredményeiről, amennyiben igényli, pszichológusi tájékoztatást tudunk nyújtani Önnek. 

A kérdőívek eredményei egy olyan program (KLOÉ program) kidolgozásában lesznek segítségünkre, amellyel az Önhöz hasonló megbetegedéssel küzdő személyek életét igyekszünk lelki szempontból könnyebbé tenni.

Hálásan köszönjük segítségét!

A kutatás szervezői

 

Share this page